Tien jarige jongen ziet vader neergeschoten worden in Tilburg

Tilburg – Vrijdagmorgen heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Dolomietenweide. Hierbij is een man gewond geraakt.

Volgens omstanders is het slachtoffer twee keer in zijn been geraakt. Het 10 jarig zoontje van de man heeft het allemaal zien gebeuren. De schietpartij vond plaats op straat, buurtbewoners waren op het geluid van de schoten afgekomen en zagen de man liggen. De man zou niet in levensgevaar verkeren, hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Er is gezien dat er iemand weggerend is na de schietpartij en de politie is op zoek naar hem.

Er wordt gezocht naar een man, donkere huidskleur, ca 25 jr., zwarte jas, blauwe broek. Hij rende weg richting Stappegoor. Bij het incident raakte één persoon gewond. Iets gezien? Bel 0900-8844

Persbericht politie:

Tilburg – Een 42 jarige Tilburger is vrijdagochtend neergeschoten op de Dolomietenweide in Tilburg. Zijn 10 jarige zoontje was op dat moment bij hem en was getuige van de schietpartij. Voor hem is slachtofferhulp ingeschakeld.

Getuigen meldden kort na 09.37 uur dat er schoten waren gehoord in de Dolomietenweide. Ook zagen zei een man op de grond liggen. De toegesnelde politie zag dat de man inderdaad gewond was. Het slachtoffer is direct overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het tien jarige zoontje van de man, die getuige was van het voorval, is slachtofferhulp ingeschakeld. Hij zal in een later stadium worden bevraagd wat er zich precies heeft afgespeeld.

In verband met het incident is de politie op zoek naar een man met een donkere huidskleur van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas en een blauwe broek. De man rende na de schietpartij weg richting Stappegoor gebied.
De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht en de aanleiding voor de schietpartij, waarbij alle scenario’s nog worden opengehouden.