Politie zoekt getuigen autobrand

Tilburg – Zaterdagavond 4 januari is een auto aan de Professor Dondersstraat volledig uitgebrand. De politie gaat uit van brandstichting en doet nader onderzoek. Heeft u iets gezien? Laat het ons weten.

Brandweer en politie kregen rond 20.20 uur een melding dat er een auto aan de Professor Dondersstraat in brand stond. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De politie doet verder onderzoek omdat het vermoeden bestaat dat het om brandstichting gaat. De auto is getakeld voor technisch onderzoek.

Tips?

Was u getuige? Of heeft u kort voor of na de brand iets verdachts gezien in de buurt van de Professor Dondersstraat, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000