Overval op tankstation, politie zoekt getuigen

25/11

Foto: Politie

Tilburg – Zondagavond 24 november rond 20.00 uur is een tankstation aan de Ringbaan Noord overvallen. Hierbij raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien ten tijde van dit incident.

Op het moment van de overval stond een medewerkster in het tankstation. Op het moment dat de medewerkster buiten wil afsluiten en opruimen ziet ze drie jongens lopen. Een van de jongens gaat voor de medewerkster staan, trekt een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en houdt dat tegen haar hoofd. Samen lopen ze naar binnen omdat de jongens geld willen. Ze geeft de jongens geld en ze vertrekken weer.

Als de jongens weg zijn hoort ze buiten nog iets wat lijkt op schoten. Vermoedelijk sloegen de verdachten met het wapen op een auto die buiten stond.

De politie is met een hoop eenheden ter plaatse geweest om te zoeken naar de daders, echter zijn ze nog niet gevonden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.