Greep uit de kassa, politie zoekt getuigen

Tilburg – Het begon als een handgemeen en eindigde in een greep uit de kassa. De politie zoekt de twee daders of mensen die er iets vanaf weten.

Op zaterdag 23 november 2019 om 22.00 uur was een medewerker van een café aan de Piusstraat in de keuken aan het werk. Op dat moment kwam een man de keuken binnen lopen die geld eiste. Het betrof een man van vermoedelijk Marokkaanse afkomst, ongeveer 25 jaar, kort zwart haar, ongeveer 1.65 m lang met een normaal postuur. Hij voelde in de zakken van de aangever maar die verzette zich. Het draaide uit op een vechtpartij waarbij er een pluk haar uit het hoofd van de aangever werd getrokken. De aangever werd tegen de grond gegooid en de man graaide in de kassa. Hij nam daar een onbekend geldbedrag uit. Toen ging hij weg. De hele tijd had een handlanger van hem bij de bar gestaan. Die had ongeveer hetzelfde signalement. De aangever weet nog dat dader één met een luchtballon lachgas binnen was gekomen.

Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.