Politie zoekt getuigen schietincident

10/08

Foto: Politie

Tilburg – Zaterdagnacht 10 augustus heeft een onbekende schutter meerdere schoten gelost op een woning aan de Korhoenstraat. Hierbij is niemand gewond geraakt. De dader is nog voortvluchtig.

De politie ontving rond 02.00 uur een melding van getuigen dat zij schoten hadden gehoord. Daarop zijn agenten ter plaatse gegaan en zagen inderdaad kogelgaten in een rolluik van een van de woningen. De bewoners van de woning zijn niet gewond geraakt.

De politie is bezig met het onderzoek en bekijkt onder meer camerabeelden en doet buurtonderzoek. Uit camerabeelden is gebleken dat er een donkere scooter met 1 persoon erop voor de woning stopt op het moment van het incident. Deze persoon rijdt daarna weg op de scooter richting de Oude Hilvarenbeekseweg.

Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.