Fietsenwinkel leeggehaald

Tilburg – Een medewerker van een fietsenwinkel aan de Aabe-straat trof maandagochtend de winkel beduidend leger aan dan hij de winkel afgelopen zaterdag had afgesloten.

Maandag 1 juli 2019 ontving de politie een melding dat er ingebroken was bij een fietsenwinkel aan de Aabe-straat in Tilburg. Bij de inbraak zijn meer dan 30 elektrische fietsen weggenomen. Naast de gestolen fietsen is ook een zeer grote hoeveelheid losse accu’s buitgemaakt. Hoe de inbreker(s) precies zijn binnengekomen is nog niet duidelijk. De politie is vandaag met een onderzoek naar de daders gestart.

Heeft u afgelopen weekend, van zaterdag nacht tot maandag ochtend, een verdachte situatie gezien, wellicht een grote bus of kleine vrachtwagen of heeft u andere informatie voor de politie? Bel met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tip

Als u via via een (elektrische) fiets wilt kopen, controleer dan voor de zekerheid altijd even het framenummer om te achterhalen of deze fiets niet geregistreerd staat als gestolen. Dit kan met behulp van de website van het RDW: https://fdr.rdw.nl/ Ook kan je gebruik maken van de app ‘stop heling’ van Rijksoverheid.