Beveiliger voorkomt mogelijk overval Kruidvat

20/06

Foto: Jesse van den Hater

20/06

Foto: Jesse van den Hater

Tilburg + Donderdagavond heeft een alerte beveiliger vermoedelijk voorkomen dat de Kruidvat in winkelcentrum Westermarkt is overvallen. De beveiliger zag twee bewapende mannen met een sjaal voor hun mond lopen en sloeg alarm.

De politie meldt dat het ging om twee mannen van ongeveer 19 jaar oud die een soort sjaal voor de mond hadden. Mogelijk wilden ze de winkel overvallen meldt de politie. De daders hadden beide donkere kleding aan en een van hen droeg een oranje zonnebril.

Om de daders te vinden werd ook Burgernet ingezet. Hierin is vermeld dat ze een mes en hamer bij zich zouden hebben. Heeft u iets gezien of andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.