Poging overval cafetaria

Tilburg – Een gemaskerde man heeft woensdagavond geprobeerd een cafetaria aan het Kardinaal de Jongplein te overvallen. Hij is zonder buit weer vertrokken.

Op woensdag 27 maart 2017 kwam er bij het Operationeel Centrum de melding binnen van een overval op een cafetaria aan het Kardinaal de Jongplein. Verschillende politie-eenheden werden die kant op gestuurd. In de cafetaria troffen agenten de eigenaar en een medewerkster. Ze verklaarden dat ze aan het werk waren in de keuken toen de bel afging van de toegangsdeur. Op de camerabeelden zagen ze een gemaskerde man met mogelijk een mes de zaak binnen komen. De medewerkers liepen via de achterdeur naar buiten. De ‘overvaller’ liep onverrichter zaken via de deur weer naar buiten. Toen de bel weer was gegaan durfden de medewerkers weer naar binnen. De man was inderdaad weer weg. Ze belden de politie.

Onderzoek en tips

De omgeving werd afgezocht naar de verdachte maar deze werd niet meer gevonden. De politie wil graag zo veel mogelijk informatie en mogelijk camerabeelden van de route die de man afgelegd had voor en na het incident.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:

– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
– anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving van de Haagweg meld dit dan:

– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)