Tieners overvallen snackbar

Tilburg – Een snackbar aan het Paletplein is zondag 24 maart 2019 omstreeks 20.50 uur overvallen. Twee jonge daders kwamen de cafetaria binnen, waarvan één met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Een derde dader bleef buiten op de uitkijk staan. In de zaak waren op dat moment twee personeelsleden en een klant aanwezig. Een van de overvallers heeft uit de kassa enkele bankbiljetten gepakt terwijl de ander dreigde met het vuurwapen.

De daders zijn na de overval gevlucht va de doorgang tussen de flat achter de Baden Powellaan en de flat gelegen aan de Lage Witsiebaan. Diverse politie eenheden hebben in de omgeving nog tevergeefs naar de daders gezocht. Er werd ook een Burgetbericht verstuurd aan deelnemers in de wijk met de oproep uit te kijken naar de overvallers. Het zou gaan om jongens van 12-14 jaar die in het donker gekleed waren, twee van hen droegen een bivakmuts.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000)