Vlammen slaan uit woning bij woningbrand

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

Tilburg – Donderdagavond heeft er een flinke brand gewoed in een woning aan de Sibeliusstraat. De vlammen sloegen uit de woning.

De brand woedde op de bovenverdieping van de woning en deels op de zolder. Naastgelegen woningen zijn ontruimd. De bewoners worden elders ondergebracht, voor wat betreft de naast gelegen woningen is het nog niet duidelijk of zij later wel terug kunnen naar hun woning. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met blussen en nablussen. Salvage is ter plaatse gekomen om de gedupeerde bij te staan. Over de oorzaak van de brand kon de veiligheidsregio nog niets zeggen.