De dood van Lou Herst weer in opsporingsprogramma’s

15/06

Foto: politie

Tilburg – Het onderzoek naar de dood van Lou Herst is in volle gang. In het onderzoek zijn nieuwe ontwikkelingen en daarom ook weer nieuwe vragen. Om die reden wordt de tragische dood van Lou maandag weer besproken in Bureau Brabant en dinsdag in Opsporing Verzocht.

Op vrijdag 13 januari 2017 wordt de 44-jarige Lou Herst in elkaar geslagen voor biljartcentrum De Romein in Tilburg. Omstanders en hulpdiensten proberen hem nog te redden maar hij overlijdt een dag later in het ziekenhuis. De vraag is nog altijd door wie hij is mishandeld.

Opsporing

Het team is uiteraard op zoek naar de personen die dit op hun geweten hebben. Daarom is de zaak al eerder, eind maart, in de twee programma’s voorbij gekomen. Die uitzendingen hebben nieuwe informatie opgeleverd en daarmee zijn nieuwe vragen gerezen. Maandagavond om 17.30 uur kunnen de Brabanders al naar hun opsporingsprogramma kijken en ons helpen. De rest van Nederland krijgt dinsdag om 20.30 uur een kans

Tips:
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,