blogname

112
tilburgnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man met gestolen goederen aangehouden


Tilburg - De politie heeft zondag 11 februari 2018 omstreeks 19.40 uur tijdens een controle op de Drossaard van Wesepstraat een 45-jarige Tilburger aangehouden ter zake een inbraak in een woning dan wel heling van gestolen goederen. Tijdens een identiteitsonderzoek aan zijn kleding werden enkele bij een woninginbraak buitgemaakte goederen aangetroffen zoals een iPhone en het rijbewijs van een van de bewoners.

Zondag 11 februari 2018 werd omstreeks 00.40 uur melding gemaakt van een woninginbraak in de wijk Hoogvenne. Een van de bewoners ontdekte bij thuiskomst dat in het onderste raam van de voordeur ter hoogte van het slot een gat was gemaakt. Hierna kon de inbreker via handreiking de deur openen. Uit de woning was onder meer een tas en een iPhone gestolen.

Surveillance

Zondagavond surveilleerden agenten gericht op het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. De dienders viel een man op die rondjes door de wijk fietste en daarbij een onlogische route reed. Ze besloten een controle in te stellen. De fietser kon zich niet legitimeren, waarna een identiteitsfouillering werd ingesteld. Hierbij werd een rijbewijs aangetroffen dat op naam staat van een van een bewoner. Ook werd de uit de woning gestolen iPhone aangetroffen . Deze goederen zijn in beslag genomen. De verdachte is aangehouden. Zijn rol bij de woninginbraak wordt onderzocht.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws