blogname

112
tilburgnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man raakt twee auto's kwijt na rijden zonder rijbewijs


ilburg - De politie hield woensdagochtend 11 oktober in de Schoolstraat een 69-jarige man uit Tilburg aan. Hij reed meerdere malen auto, terwijl hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.

De agenten troffen de man die ochtend aan in een van zijn auto’s. Bij hen is bekend dat het rijbewijs van de man al enkele jaren ongeldig is verklaard. Ook kreeg hij sinds april dit jaar al achtmaal een proces-verbaal. De man kreeg wederom een proces-verbaal en zijn auto is in beslag genomen.

Man rijdt toch verder

Terwijl de agenten stonden te wachten op de takelwagen, zagen zij de man even later in een van zijn andere auto’s stappen. Niet veel later reed hij weg. Direct werd de man nogmaals aan de kant gezet. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook deze tweede auto is in beslag genomen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws