blogname

112
tilburgnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Twee jongens van jeugdgroep aangehouden


Tilburg - De politie heeft dinsdagmorgen twee minderjarige jongens aangehouden. Ze maken deel uit van een jeugdgroep en worden verdacht van strafbare feiten tegen de lichamelijke integriteit en diefstal. Al eerder werden in deze zaak vijf jongens opgepakt.

Op dinsdag 10 oktober heeft de politie in alle vroegte twee jongens van 15 en 17 jaar uit Tilburg aangehouden. Al eerder werden vijf jongens aangehouden. Ze worden allen verdacht van het feit dat ze een 24-jarige vrouw uit Tilburg-Noord over een langere periode misbruikt hebben. Van dat feit is in februari van dit jaar aangifte gedaan. De afdeling Zeden is toen een onderzoek gestart. In dit onderzoek kwam de identiteit van de mogelijke verdachten naar voren. Ze behoren tot een jeugdgroep in Tilburg Noord. Vijf jongens van 15(2), 16, 17 en 18 jaar zijn op dinsdag 26 september aangehouden in hun woning of op school. Het onderzoek is toen onverminderd door gegaan en heeft geleid tot de aanhouding van deze twee verdachten.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws