blogname

112
tilburgnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brommobiel voor derde keer in brand gestoken


Tilburg - Vanmorgen is omstreeks 05.30 uur brand gesticht in een brommobiel die geparkeerd stond aan de Trouwlaan. Het vuur sloeg over naar de gemeenschappelijke toegangsdeur van twee woningen. De 54-jarige eigenaresse van het voertuig heeft aangifte gedaan. Het is al de derde keer dit jaar dat haar vervoermiddel in brand is gestoken. De politie is op zoek naar getuigen.

Maandag 25 september 2017 werd om 05.32 gemeld dat op de Trouwlaan een brommobiel in brand stond. De brand sloeg over naar een gemeenschappelijke voordeur van twee huizen, waardoor het houten kozijn beschadigd raakte. Ook sprong een ruit van een andere deur. De brandweer heeft de brand geblust en een woning gelucht.

Aangifte

De eigenaresse van de brommobiel deed aangifte. Zij vertelde dat ze erg bang is omdat haar vervoermiddel dit jaar al twee keer eerder in brand gestoken is, namelijk op 10 juli en op 12 september, beide keren tussen 04.00 en 04.30 uur. Ze had geen idee wie voor de brand(en) verantwoordelijk is.

Oproep

De politie stelt een buurtonderzoek in en is op zoek naar eventuele getuigen en camerabeelden. Getuigen of mensen die iets van deze brandstichting (en) afweten worden dringend verzocht dit te melden- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws